Ahojky tak já první dítě nosila takřka neustále do 8m pak jsem poponášela:-),spalo s náma v posteli. kolem roku a půl se samo odstěhovalo do své postýlky. A za chvíli začal usínat sám. bez jekotu,s pusou a pohádkou.Ted to zase zkouší:-) asi má pocit ,že je veliký a může chodit spát o půlnoci:-)(je mu 6) Anušku jsem nosila neustále asi 5m pak už nechtěla.Začala líst a na mě už neměla náladu:-( spala s náma v posteli do nějakých 10m pak už nechtěla.Spala pak celou noc . ted je samostatná někdy až moc. Johanku jsem nosila permanentně do 8 m.protože měla velké bolesti a v šátku jí bylo dobře. V posteli s náma spala asi půl roku a pak v pohodě byla odložena do postýlky:-) žádný řevy ani rozmazléná dítka se nekonají.Nošením a mazlením dítko fakt nerozmazlíme.naopak.Myslím,že mazlením získají pocit bezpečí a jistoty.Hlavně dělej věci jak je cítíš ty a ne jak by to rádo vidělo okolí. někdy je to těžký,ale je to to nejlepší:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.