| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nosit či nenosit, to jest, oč tu běží

Ahoj Majdo,
věnuj se svému dítěti, jak to cítíš sama. To, že se chlapečkovi věnuješ teď víc, oceníš později, kdy už Tě opravdu nebude tolik potřebovat. Syna jsem nosila v šátku dva roky, pak jsem musela přestat, protože jsem byla znovu těhotná a nějak to nešlo. Brala jsem ho kdykoli zaplakal, spal se mnou v posteli a dodnes občas přeleze k nám. Pociťuji ale, jak se osamostatňuje, získává své zájmy a opravdu už nejsem tak třeba, jako v prvních měsících a dvou letech jeho života. Druhé mimi jsem nosila v šátku STÁLE (žádný kočár) rok, protože první dítě ještě neodrostlo kočáru a kam s tím druhým, že? :-) (tandem kočár se mi zdál vzhledem ke zkušenostem se šátkem zbytečný). Záda mě bolí víc, když dítě nenosím. A teď cituji radu moudrých: stejně se musí cvičit, protože samy se ty svaly, které drží páteř neudělají. Chápu, že je to náročný začátek, ale DĚTI JSOU MALÉ JEN CHVILKU A TA STRAŠLIVĚ RYCHLE UBĚHNE. Pak na to budeme jen vzpomínat. Johanka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.