Milá Nikol věř, že se budeš jednou smát a bude zase dobře. Vím o čem mluvím - teď v říjnu to bude 3,5 roku co zemřela moje 6měsíční dcerka Kačenka ( měla vrozené VVV )a byla počata po umělém oplodnění. Vím jak se cítíš a co ty a tvůj přítel prožíváte, ale přejde to a brzo budete mít v náručí zdravé a voňavé štěstíčko. U mě se stal taky zázrak ( to asi kačenka z nebíčka ) a představ si, že 4 měcíce po císaři jsem přirozeně otěhotněla a dneska tady vedle mě řádí 28měsíční zdravá Barunka. A ještě si představ, že mám narozeniny taky v srpnu:-O) Je dobře, že o tom píšeš já to tak taky udělala jen na jiných stránkách :-O) závěrem bych ti chtěla poslat pohlazeníčko na srdíčko i dušičku a věř, že tvoje holčička je společně s dalšími andílky v nebíčku, kde si celý den jenom hrají a mají se dobře :-) Měj se hezky a už teď se těším na krásné zprávičky o tvém novém těhotenství Monika s Barunkou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.