| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Černý den mého života : 23.listopad 2006 - diagnóza RAKOVINA PRSU

Já nevím, jestli to sem patří, ale bojím se. Je mi 27 let a kousek, mám tříletého syna, kterého jsem kojila téměř 26 měsíců, ale pouze téměř z jednoho prsa. Z toho druhého mě to bolelo. Prodělala jsem si po 18 měsících kojení zánět prsa-pravého, z kterého jsem kojila hodně. Cca před rokem mě začalo bolet v podpaží, udělali se tam dvě bulky, které se během dvou dnů ztratily. Vždy to bylo v době, kdy jsem měla mít ovulaci a MS (brala jsem antikoncepci, proto žádná MS). Říkala jsem to svému dr., prý je to od toho jak kojím, nemám MS atd. V prosinci jsem přestala kojit, dostala MS, antikoncepci beru dál. Cca od června mám stále bolesti v podpaží, které mi jdou i do podpaží a prsou. Na pravém prsu, z kterého jsem kojila, mám pod kůži takové malé hrbolky, jak celulitidu. Nyní jsem si na pravé prso ani nemohla sáhnout, nemohu někdy ani zvednou ruku, jak mě to bolí, podpaží, ruka, vše. Byla jsem u obvodního lékaře, prý mám asi zánět potních žláz, odeslal mě na chirurgii, tam mi bylo řečeno, že je normální, že je to záležitost prsní lišty, nevím. Zpátky k obvodnímu lékaři, ke gynekologovi, do mamologické poradny, prý je všechno v pořádku. 17 září jdu na sono. Nikdo mi na bolesti nic nedal, mám to prý jen ledovat, jen mi bylo řečeno, že mi možná vezmou potní žlázy. Tak proč mě bolí i to prso. Mám strach. Prababička umřela na rakovinu žaludku, babička taktéž, moje maminka má již rakovinu žaludku tři roky, jeden čas docházela i do mamologické poradny, měla podobné problémy. A já mám strach. Nechci o tom doma mluvit, ale mám strašný strach. Co když to bude něco vážného? Nejistota je pro mě strašná. Čím se blíží sono, musím na to pořád myslet, prohlížím se, už si připadám jak hypochondr. Když to nic není, proč to bolí? Nezlobte se za dlouhý, asi zmatený příspěvěk, ale musela jsem to alespoň ze sebe trošičku dostat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.