Ahoj Nikol. 30.8.2005 jsem ve 34. t.t. porodila Jonáše. Nedbala jsem na problémy během těhotenství, nedodržela klid na lůžku a vyšla si na houby. Dva dny na to se narodil. A já můžu děkovat OSUDU, že jsme teď mohli oslavit jeho druhé narozeniny, a že je zdravý jako rybička! Kilián se pro změnu narodil v 30 t.t. I on všechny obtíže překonal a je v pořádku. Soucítím s tebou, a znovu si uvědomuju, jak velké štěstí jsem měla já i mé děti. Přeju ti, aby ses brzy dokázala svému neštěstí postavit, dokázala najít sílu jít dál a jednoho dne tiskla v náručí své miminko, nejdražší na světě!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.