Honzo, děkuji za tento příspěvek, líp bych to nenapsala. Dala jsem tam výše některé statistické údaje o TBC u nás a v Německu, tak doufám, že si to moje paní jmenovkyně přečte. A znovu by si měla připustit, že my nemáme MOŽNOST, ale POVINNOST. A je hodně trapné, že na zdravotnictví odvádíme tolik peněz a nemůžeme se přitom rozhodnout v tak základních věcech, jako je vpravování jakýchkoliv látek do těla našich dětí. A přitom zde existují i jiné možnosti, jak se před nemocemi uchránit, než očkování - které bych nezpochybňovala, pokud by nastal nějaký epidemiologický důvod. Když mně připadá, že zdravotníci mají vymytý mozek a stejně, jako USámu Bin Ládinovi nelze vysvětlit, že cesta do nebe vede i jinudy než přes Alláha, zdravotníci mají svým Velkým Bratrem tak vyselektované myšlení, že pochopit určité statistické souvislosti je prostě nad jejich síly :-) Tím neříkám, že mně mohou ohrozit (já si kdykoliv můžu přehlásit trvalé bydliště do jiného státu), ta intelektuální temnota je jejich problém - vždyť většina si jich žádné cizojazyčné texty ani přečíst neumí!
Předchozí