Kláro nějak se mi nechce věřit že ženská která dokáže takhle úžasně vystihnout pocity nejen své, ale myslím že spousty dalších žen, si nedokáže promluvit s manželem..... ikdyž znám to, vím jak je to těžké. Moc vám děkuji...... opravdu v pár větách napsáno vše co cítím i já když večer celá zničená ulehám do postele a poslední na co mám myšlenky je manžel. Vím že se oba moc milujeme, ale chybí energie k tomu dát si to víc najevo.... Přeju vám i jiným unaveným ať přijde čas kdy bude líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.