Jsem asi divná, ale na tuhle situaci nemusím mít ani mimčo. Teď sem ve 36 týdnu a sem fakt vyřízená a to toho moc doma dělat nemusím (mam skvělého manžela). Taky trpím špatným svědomím, že nezvládám být milenkou. Ale já se nebála si s ním o tom promluvit, říkal že se to snaží chápat. A zavedli jme si alespoň rituály, které snažíme dodržovat: chodí mě mydlit do vany, večer mě chodí ukládat do postele atd. nejvíce ho ovšem baví mazlit se s bříškem :o) Ale Klárku chápu, taky kolikrát ležím v posteli a říkám si, že bych měla za ním jít do obýváku a říct mu jak moc ho miluji a vlepit mu pusu, ale síla není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.