Nechtěla bych dobu vrátit,ale v něčem byla jednodušší.Vzpomínám jak naši dělali od 6-14 nebo od 7-15h.Pak se věnovali rodině ,sobě.My máme dům,postavili jsme ho s manželem svépomocí,je nám 35,máme dva malé ROŠTÁKY!Manžel je většinu dne v práci,v 5odchází z domu a v 17h zase přijíždí.Stará se o dům,velkou zahradu.krom toho se zdokonaluje v AJ.Já se starám o děti,dům zevnitř ,vařím,neustále něco peču ,vymýšlím čím své 3chlapy nakrmit.Spíž mám plnou různých zavařenin,marmelád.chodím 1xtýd na power jogu,do AJ.Do to ho mám silnou cukrovku.Večer padnu a do minuty o sobě nevím.Večer-spíš tak po půlnoci.Tím vším chci říci,že se nemůžeme srovnávat.většina mých kámošek toho nemá ani polovinu jako já a pořád kňourají,že nestíhají,jsou unavené.Znám holky ,které při dětech a domu ještě studují-to zase nechápu já.mě toho manžel doma nepomůže moc,nemá toptiž kdy.Když jsme ještě bydleli ve městě v bytě,tam mi pomáhal,ale teď má své práce venku dost.Víte jsem proto,aby se živoz žil,užíval,ale jen o tom není.Sáhněte si někdy do svědomí,nejsme my čím dál tím více pohodlní?Jak někdy poslouchám ty maminy na hřišti tak pořád jen stukají,stěžují si a baví se o seriálech.Ale o tom život není.Možná mě ukamenujete,ale je to můj názor....
Předchozí