Petando, já nevím, zda máte doma služku, či pouze uklízíš hračky....Já mám doma o dost víc práce než jen to, co jsi zde vyjmenovala. Navíc se naprostou většinu času věnuji dceři a věci, jako je žehlení či úklid kuchyně, dělám až když se přítel vrátí z práce a převezme malou. Jinak mě se přítel nestará o domácnost a dítě, ale nám se stará o domácnost a naše dítě, pokud zrovna není na služebce nebo se nevrátí moc pozdě. My totiž to dítě máme spolu, není jen mé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.