presne vim, jak se citis. Prozila jsem to same ve 29tydnu pred 10 lety. Vsechno bylo stale v poradku, odbery plodove vody dopadly taktez dobre, presto jsem ve 29 tydnu prestala citit pohyby a holcicka zemrela. Bohuzel se z patologie nic nezjistilo a umrti bylo oznaceno jako nejasna pricina. Pote jsem byla jeste 2 x neuspesne tehotna ( samovolny potrat v 10tydnu a mimodelozni tehotenstvi ). Byla jsem naprosto zoufala a zacala neprat stesti mym kamaradkam z narozenych deti. Pak se to ale povedlo!! Sice jsem si dceru vylezela v nemocnici, ale narodila se zdrava ve 39tydnu a dnes je ji uz 5 let. Dokonce jsme se rozhodli pro jeste jeden pokus. Preju Ti uprimne, aby se i Tobe brzy narodilo zdrave dite a bolest ze ztraty miminka pominula.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.