Manipulovat s očkovacím kalendářem,pokud to není nutné z vážných důvodů,nepovažuji za šťastné./i>
Ono by kolikrát nespokojeným s očkovacím kalendářem stačilo, aby v porodnici brali ohledy na jejich NEsouhlas a dítě jim tam neočkovali. To není manipulace s očkovacím kalendářem, protože očkovací kalendář připouští první kalmetizaci v rozmezí 4. dne až 6. týdne. A jaký je rozdíl mezi tím, když mi dítě opíchaj ve 4 dnech nebo později?
1. dle názoru lékařky z klametizace, se kterou jsem se bavila, kdy k nim máme přijít, čím později, tím líp pro dítě, protože je větší pravděpodobnost, že se dětské telíčko s očkováním líp vyrovná
2. v porodnici o očkování rozhodoval lékař, který zpravidla pořádně nezná rodinnou anamnézu a řídí se toliko aktuálním zdravotním stavem. Naše pediatrička, než mi pro kalmetizaci napsala papír, že je dítě zdrávo a smí být očkováno proti TBC, tak ho nejenom nejdřív vyšetřila, ale i zvážila rodinnou anamnézu. MMCH sama mi navrhovala odklad až po základním očkování - zajímavé, že v porodnici by mi klidně dítě zaočkovali hned. Z toho mi vyplývá, že buď se k dětským lékařům informace sesbírané před porodem nedostanou... nebo na ně neberou ohled. A nebylo to u jednoho dítě, ale postupně u tří :o/
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.