Petando, moje máma také dříve "šůrovala" od rána do večera, nemohu tedy říct, že by se u nás vše blýskalo, ale uklizeno a navařeno bylo pořád. Zase si ale nepamatuji, že by si mohla dovolit nám věnovat tolik času, jako třeba já dnes věnuji dceři. Pamatuji si, že často říkala:"Počkej, až tohle dodělám", nebo "teď nemůžu" aj. Má dcera spí většinou hodinu přes den, to je čas, za který mohu něco udělat. Nedávno začala běhat a je teď jako neřízená střela, ještě občas neudrží balanc, takže ji nesmím spustit z dohledu. Do toho máme rozdělaný dům, ale vím, že o tomhle případu jsi nemluvila.
Jen si prostě myslím, že žena pracuje doma a muž v práci. V tom s tebou souhlasím. Co ale pak? Muž má padla a žena pokračuje dál? Mně přijde rozumné, že muž dítě na chvíli přebere, už jen z toho důvodu, aby si ho také užil a strávil s ním nějaký čas. Je to přeci také...
Co se toho přemáhání týče - nemyslím, že sex může být příjemný pro toho, kdo se přemáhá a chce dopřát potěšení druhému. Sex má dopřát potěšení oběma. Pokud si partneři navzájem pomohou, mají hotovo v 8 a ne v 11 večer, pak vznikne určitě lepší prostor, aby tomu tak bylo.
Předchozí