Ale v klidu, Xantipo. Byl to slušný tábor a chlapeček byl výlupek a věděli jsme to všichni vedoucí, takže všichni stáli na mojí straně. Ale uznávám, že na tuto práci se nehodím (hodné děti mám ráda, ale spratky fakt nemusím) a proto to byla moje první a poslední zkušenost tohoto tipu. Jen prostě chápu lidi, kterým ujedou nervy. Mít zodpovědnost za takové výlupky je samo o sobě dost. A ještě jedna věc. Pamatuju si zážitek ze čtvrté třídy. Zlobili jsme a dostali jsme na výběr. Buď ukazovátkem na zadek nebo poznámku. Hádej co jsme si vybrali? Bylo nás asi 6, jen tak pro informaci. A nikdo netrpěl. Dnešní doba je zmatená. Obdivuju všechny učitele. Dnes si rodiče myslí, že jejich děti mohou všechno a nikdo se na ně nesmí ani křivě podívat. Jednou to povede k tomu, že děti budou furt sedět doma nebo ve skolních lavicích, protože na výlety nebo tábory už je nikdo nebude chtít raději ani brát.
Ad nočník. Trochu to překrucuješ. Nejde o diktování. Autorka článku ZKUSILA dát dítě na nočník, nic matce nediktovala. Já bych třeba byla ráda, kdyby to zkusila. Beru, že jiné matce to vadí. Ale odsoudit něčí přístup jen proto, že je mladý a že nemá děti. Promin, to dělají slepice.
Předchozí