Teda ja fakt zasnu, co se na hlavni stranu davaji za uzasne a cenne prispevky posledni dobou!
Mne to prijde cely postaveny na hlavu. Taky jsem zacinala jako aupair v Londyne a mam teda rozhodne jine zkusenosti, zadne stresy a pohoda prace. Ale makala jsem, ne ze ne, o tom to proste je.
A pokud pisatelce nevyhovovaly podminky prace, rodina a uz vubec deti, tak proc nekontaktovala svoji agenturu? To absolutne nechapu. Vse se da resit, vim z okoli, ze pokazde si rodina a aupair proste nesednou, to se stava, ale proc se citit jako mucednice nebo otrok?
O vztahu k detem, to radsi ani komentovat nebudu. Mne vstavaly vlasy hruzou na hlave, kdyz jsem cetla, jak jim sproste nadavala a co jim delala. Ja se uprimne divim, ze ji za to nevyhodili. A rady, kdy zacit nebo nezacit s nocnikem, to bych taky ponechala na matce, mlada bezdetna holka ma asi tezko nejake zkusenosti s tim, jestli dite je nebo neni uz zrale. Cerpa jen z povidacek svych babicek, ze dite do dvou let uz musi byt nutne bez pleny.
Nezlobte se, ale pripada mi to cely na hlavu. Z takovych prispevku vzejde akorat to, ze se odradi vsechny mlade holky, ktere by to treba chtely zkusit.
Porad plati, ze je to i dnes nejlevnejsi zpusob, jak v Anglii zit nejakou dobu a poznat zemi, lidi a kulturu.
A fakt to nemusi byt takova tragedie, ono to zacina uz pri vyberu agentury a rodiny, tak, aby ty zkusenosti byly co nejlepsi.
Předchozí