Přidat názor k článku Srážka
Je fakt, že od té doby co jezdím s kočárem vlakem, zvládnu tedy hodně. Teď je to už pohoda, ale s hlubokým plně naloženým to byl občas záhul. Když nastupovali další lidi, většinou mi někdo nabídl pomoc. Ale !!! Zkušenosti jsou takové, že mi pomáhala třeba paní s taškama v ruce, a chlapi, a ne nějací vetchí důchodci, raději šli do dalších dveří. To samé při vystupování. Taky se mi jednou v MHD stalo, že jsem poprosila o pomoc, a chlap mě poslal do háje, kam se se.. s tím kočárem. Nelžu. Ale zase jiní nabídnou pomoc. . A k té přednosti. V těhotenství jsme uvítala, že při odběru krve na Karláku, je automatická přednost pro těhotné. Nalačno stát v tom davu by nebylo nic příjemného. A na sociálce, kdy jsem si jela pro porodné, tak jsem zvládla cestu do Prahy s kočárem a čekala chvíli s ostatními maminami ve frontě. Myslím že největší problém je, čekat s brečícím mimčem co se nechce uklidnit. "Přespolní" mamky se nemůžou jen tak sebrat a přijet zítra. Takže trpělivost všem čekajícím!!! Hlavně my ženy prostě něco vydržíme. Když mě někdo arogantní naštve, tak si prostě potichu zanadávám a pak se v duchu pochválím, že jsem stejně dobrá co všechno zařídím. A bez auta. Tak to taky zkuste, pomáhá to.
Předchozí