Souhlasím že co si člověk nevyřídí nemá. Já v prvním těhotenství jezdila z práce přes centrum. Za celé těhu mě nikdo v mhd nepustil sednout. Já teda nejsem ten typ co vleze do tramvaje a strčí lidem před nos průkazku,neměla jsem žádné problémy tak jsem těch 30 minut stát vydržela a většinou se pak někde nějaké místo uvolnilo. Ale co mě dostalo,jedu z práce a asi po šesti zastávkách se uvolnilo místo tak jsem si sedla,na další zastávce nastoupila paní tak kolem šedesáti,rozhlídla se po tramvaji( převážná část studenti tak 15-17let) a rozeběhla se přímo ke mně a pod nos mi strkala průkazku zdravotně postiženého. Musela vidět že jsem těhotná,bylo to asi týden před nástupem na MD. Tak jsem vytáhla těhotenskou průkazku a řekla jí že si má jít zvednout někoho jiného. Těch keců co jsem si vyslechla,že ona je invalida(na první pohled nebylo nic vidět) a já nevychovaná čůza. No ale co myslíte? Šla za nějakým tím studentíkem aby jí pustil? Nešla,stála nademnou a držkovala. Já bych samozřejmě pustila sednout člověka třeba o berlích,ale na ní opravdu nebylo postižení poznat a ještě když jsem viděla jak se chová tak jsem i to hodně rychle rozmyslela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.