Přidat názor k článku Srážka
Naprostý souhlas.
Já musím dodat, že v těhotenství jsem si o místo k sezení musela většinou říkat, kdežto teď s kočárkem mi ho lidi sami nabízejí. Břicho holt bylo vidět míň než kočár :o) Cestuju každých 14 dní k rodičům do Prahy, i v MHD i v meziměstské dopravě to celkem v pohodě zvládám. Občas někdo nabídne pomoc sám, občas si řeknu a jde to. Lidi například celkem dokážou pochopit, když je slušně požádám, aby mě pustili ve frontě na meziměstský autobus, protože to nastupování s kočárkem chvilku trvá a pak bych ostatní vlastně zdržovala.
A k té bouračce. Můj muž před pár lety lehce ťuknul jedno auto. V podstatě to ani opravu nepotřebovalo, protože to nebylo vidět, přesto ten pán trval na zavolání policie díky předchozí špatnou zkušeností. Můj muž v tom neviděl srážku s blbcem, takže si s pánem normálně v klidu povídal, aby si zkrátil čekání na policii. Pán zavolal své ženě a můj muž mě, takže jsme se tam sešli všichni i s dětmi. Když konečně dorazili dopraváci, tak silně nechápali: U obrubníku stály 2 auta, která na havárku fakt nevypadala, a na chodníku si spokojeně 4 dospělí hráli s dětmi. Nás to stálo 500 pokuty a klidně bych dala i víc, protože jsme získali skvělé známé a dcera kamaráda.
Prostě nesmím být škarohlíd a hned je ten svět příjemnější. :o)
Předchozí