Jsem zrovna v 6měsíci. Zatím jsem neměla vyloženě negativní zkušenost, možná i proto, že bydlím na malém městě a většinu svých obchůzek si objedu autem. Akorát mi vadí, že lidé v supermarketech jsou bezohlední a řítí se se svými košíky hlava nehlava a nedívají se kolem sebe. Byli jsme dokonce v shopping parku - je skoro nemožné sehnat něco slušného na těhotnou a zvlášť pokud má jít za svědka na svatbě - manžel byl značně nervózní a neustále všechny bezohledné odrážel.Ale jednou jsme s manželem pustili ve frontě paní, která kupovala pouze dvoje oříšky(ani ji nenapadlo se drát se před nás)z vděčnosti mi koupila žvýkačky. Byla jsem z toho v šoku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.