Věřím, že žertuješ. Trochu mi to připomíná scénku ve které se dohadují v tramvaji tři lidé, kdo z nich je nemocnější, kdo bere víc prášků a má tedy nárok na místo pro invalidy. S tímhle přístupem se tvoje názory s věkem posunou a budeš si jako důchodce taky myslet, že jen ty máš přednost. Pokud mi v těhotenství bylo fajn, tak jsem to v tramvaji ustála a pokud mi nebylo dobře a nikdo mě nepustil, hold jsem někoho poprosila (převážně puberťáky). Většinou se dotyčný omlouval, že si nevšiml, což docela chápu, protože v péřové bundě vypydá jak těhule skoro každej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.