Přidat názor k článku Srážka
Ahojky, Presne to jsou veci, o kterych jsem zacala pred chvili premyslet a dospela jsem k nazoru, ze nikdy si clovek nevybere.... Ziju v zahranici a presne veci ohledne uvolneni mista a ohleduplnosti jsou tady samozrejmosti. Ze by se na mne prodavacka neusmala a nerekla mi dobry den, tak na hodinu ma vypoved... Jenze vse ma i sve zapory... Dosla jsem jednou k nazoru, ze je velmi prijemne byt prijemne obslouzen, ale taky je to obsluha s cinismem a absolutnim nezajmem a falsi a to jen proto, ze je to dane predpisy!!! Nekdy nevim, jestli, kdyz jsem v CR, je lepsi podrazdena a neochotna prodavacka nebo falesna a s usmevem na rtech od ucha k uchu... ale ta usmevava je asi lepsi - zlepsi naladu po treba hroznam dni... Tak jo. Vysvetlila jsem si to sama sobe.
Ale tak jako tak clovek narazi vzdy na nejakeho debila a je uplne jedno, kde to je. I kdyby to bylo na Antartide, tak ho tam muzeme potkat. Jedine, co my vsichni pro toto muzeme udelat, je ucit sve deti ohleduplnosti a moralniho citeni. A pak doufat, ze to opravdu v nich najdeme, az vyrostou... coz znamena, snazit se zlepsit budouci stav, ale to treba my uz tady nebudeme :-)
Preji pevne nervy nam vsem! Iza
Předchozí