Manzel s nekolika Indy pracoval na misi. V Indii to funguje tak ze bud maji vsichni sluhy kteri se staraji v postate o vse, nebo jsou v te druhe kaste (slouzi). Takze sluhu si shani vsichni at uz jsou na tom financne jakkoliv. Vas zrejme taky brali jako sluzku a podle toho se k vam chovali. Kdyz jsem byla manzela navstivit tak souhrnne vsichni chlapi z Euroasie a vychodneji me prehlizeli jako neco jejich hovoru nedustojneho. A jestli mam vysokou nebo umim ci neumim jazyk, jsem hezka nebo ne...tohle je jim sumafuk...proste jsem zenska a pokud nejsem jejich (-majetek) tak je nezajimam. Ovsem ja si v tomhle nestezovala, alespon nehrozilo ze by flirtovali nebo snad obtezovali - to se tam zrejme nepraktikuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.