Tak nevím, jsem máma dvou dětí, které už dávno odrostly kočárku, ale nějak si nepamatuju, že by to bylo tak strašné. Pohybovala jsem se těhotná i s 1-2 dětmi všude, nepotřebovala jsem hlídací doprovod, jezdila denně MHD ... Nikde jsem neočekávala nějakou přednost a spoléhala jsem sama na sebe ;-) Ale také znám případy, kdy maminky potřebují asistenty úplně na vše, kdy cokoliv kromě "výpravy" na písek či kolečka kolem paneláku je neřešitelný problém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.