Hano!!!!!
Mas pravdu ve vsem, co jsi napsala.......jen ja jeste ten starch nemuzu oremoci, v listopadu to bude teprve rok....chce to cas.A ja verim, ze ho ma jeste strasne moc.
ver, ze neni dne, abych na Hanku a malou Andulku nevzpomnela.Tak moc me to zasahlo, ale to pochopi asi jen Ti, kterym se podobna vec-nemoc udala.Jsem necim spojene....chapeme se navzajem vic.Asi se dokazeme vic vzit do pocitu te druhe...vime , co prozivame, chapem ty desne stvy, co se nam deji.Tak asi proto, byt jsem ji znala jen jako internetovou pritelkyni me jeji smrt tak zasahla.Obcas koukam na jeji fotky, fotky s malou a brecim.Ale slzy ulevuji........
Stranky jsou prima vec, rada bych Ti pomohla....
Psala sjem Ti e-mail, tak se ozvi.Budu na Tebe moc myslet!!!!!!!!
Az se vratis z nemocnice, urcite se ozvi hned, jak to pujde!!!!Chystam se na Berkovu na konzultaci k dr.Drazanovi......psycholozka mi rekla, ze mam udelat prvni krok uz ted.......vic se dovim po velkem vysetreni 5.prosince.Strach je...z toho co mi reknou.Ale myslim, ze to zvladnu...ze do budoucnosti bude lip.Musi byt.prave kvuli tem detem.A ja mam 3.....a musim tu byt pro ne.Tak...:-))
Předchozí