Doporučuji, jako sociální pracovnice, znovu se obrátit na Oddělení péče o dítě. Jak bratr, tak vy. Klidně je pozvat k vám, když je malá u vás. Oni se vám určitě budou snažit poradit a pomoci. Vždy jednají v zájmu dítěte a zde se mi zdá zájem dítěte dost jednoznačný. Také je asi důležité, kolik je dětem let. Nakolik mohou samy vylíčit, co se děje. Rozhodně to nevzdávejte a bojujte. Jen mě tak napadá, váš bratr bude asi dost flegmatik. S FOD mám osobně převážně špatné zkušenosti a jejich práci neuznávám za profesionální pomoc dětem. prostě jim nevěřím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.