Ahoj hanko, děkuju,že si napsala.Na Hanku myslím denně,protože jsem měla a mám stále ráda.Byla hrozně hodná,ochotná holka.Její smrt mě hodně moc zasáhla od této doby koukaám na svět jiným pohledem a vážím si každé chviličky na tomhle světě.A nejvíc každé chvilky s rodinou.
Hanko,se stránkami moc ráda pomůžu.Kvůli Hance mám ji stále ráda,pořád slyším její hlas a není den kdy si na ní nevzpomenu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.