Můj třetí syn je atopik od 6měsíců.Ani já ani manžel ekzém nemáme,takže jsme dlouho tápali a důvěřovali dětské lékařce,která radila vyčkat.Jinak je velmi pečlivá,ale čekali jsme zbytečně.Nyní sbírám informace z podobných článků a jsem za ně velmi vděčná.Výborná je soukromá kožní klinika Achilea v Praze. Tam nám dali první pomoc a pár rad. Včetně té,že je potřeba zkoušet nové a nové masti a hledat individuální řešení.Skvělá je konopná mast,ale fungovala pouze 3měsíce.Pak si kůže "zvykla".Doufám,že z cizích zkušeností, najdu další i když prozatimní řešení. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.