Posilam radu - zkuste ROZHODNĚ neurologii, pak je ještě v Motole poradna pro pláč kojenců - přepojí Vás z centrály 224431111. Nenech se odbýt u dětské doktorky, mě doktorka první dva měsíce tvrdila, že můj syn brečí jen proto, že má náturu po mě a pak mu najednou zjistili zvýšený svalový tonus, reflux, zablokovanou krční páteř ještě od porodu!!!, v roce mu zjistili dráždivý tračník baolat.. museli jsme to všechno léčit a teď je syn naprosto v pohodě.
Každopádně výborní jsou v dětské nemocnici v Praze, ul. Ke Karlovu...
A přečti si příspěvky tady http://www.porodnice.cz/poradny.asp?rubrika=4&idp=34&stranka=72 nebo na rodině, ale nevěř rozhodně tomu, že dítě brečí jen proto, že se mu chce!! NECHCE SE MU BREČET, ale může se dost trápit!! Obzvlášť, jestli brečí častěji a v různých situacích,sleduj to a piš si to, třeba na něco přijdeš. Navíc ty si taky zasloužíš pohodové usměvavé miminko!
My se synem chodili na cvičení na zvýšený svalový tonus sem: Říhová Drahomíra, Jeseniova 58, Praha 3, tel.: 222 584 101 . paní Říhová je naprosto skvělá, prcky má zmáknutý a ví i to, co normální doktoři nevědí. třeba se Ti na něj jenom podívá a uklidní tě, třeba na něco přijde. Kdybych se z Prahy 3 nestěhovala, chodila bych za ní klidně i s vymyšleným úrazem, hodně jsem si od ní vzala. Nějak netuším, jestli jsi z Prahy nebo okolí, ale pokud ne a nepomůžou ti v místě bydliště, zkus tipy, které jsem ti tady napsala, je opravdu zbytečné, aby ses s mimouškem zbytečně trápila.
-
Předchozí