Moc se mito tvoje praní plen nezdá. Co já mám zpočteno tak čaSU TO zabere ohodně víc. Vzhledem k věku tvého mimča bys měla ještě pleny žehlit. Já jsem žehlila oboustranně do konce šestinedělí a do tří měsíců po jedné stranně. A prát pleny jednoutýdně? Minimálně obden. Nevím kolik jich máš v zásobě a jaký smrad se znich line po týdnu. Já jsem u látkových plen vydržela do 4 měsíců. Možná to bylo i naším problémem - kojení po dvou hodinách v noci - a pro představu to je 6-8 pročůraných !!! papírových plen za noc o látkových nemluvě a minimálně 3x převlíct postýlku za noc protože to látková plena nepobrala. To je moje zkušenost. Nic proti látkovým plenám jsou šetrnější pro životní prostředí ale k 21.století ty papírové patří. To je stejné jako bys zavrhla auta, topení, el.energii atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.