| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Klešťové porody a porody vakuumextrakcí

O tom, že p. doktora osobně znáš a máš s jeho porodními praktikami zkušenosti, jsem nevěděla, takže se omlouvám.
Spíš bych řekla, že tak jak jsou dobří a špatní učitelé nebo dobří a špatní řidiči (řidičky), tak to je i u doktorů, jsou to jenom lidi a s tím už přece nikdo nic neudělá.
Mě ale nadzvedlo ze židle, že jsi zevšeobecňovala, že doktoři zacházejí s rodičkami jako s dobytkem apod.. S tímto prostě nemůžu souhlasit (jsou přece i slušní porodníci a např. já mám zkušenosti naštěstí jenom dobré, zatím jsem rodila 2x). Proto jsem Tě popíchla a napsala, že to chce trochu tolerance ... Prostě se vyjadřuješ na můj vkus dost ostře a když Tvé věty znovu pročítám, je mi líto těch doktorů, kteří se opravdu snaží a jsou k pacientovi laskaví.

Ad k porodům doma: jsem psala přece, že rodit doma je každého věc, takže si myslím, že jsem snad k tomuto tolerantní dost. Já jsem nikoho, kdo chce rodit doma, přece neodsoudila ani nekritizovala! To, že jsem uvedla svůj konkrétní případ (že kdybych měla svůj první porod doma, tak moje dítě nepřežije), není přece důvod k tomu, aby si někdo myslel, že jsem netolerantní. Kdybych měla třeba za sebou 2 nekomplikované porody, tak bych třeba domácím porodům hlasitě tleskala, těžko říct, co by bylo. Ale já jsem si zažila něco jiného, tak jsem holt spadla do těch 10 % komplikovaných porodů, co potřebují akutní zásah na porodním sále ... mám smůlu, holt každý má na nebi tu svoji hvězdu. Doufám, že Tobě se to při porodu doma nestane, že budeš patřit k drtivé většině žen s nekomplikovaným porodem. Držím pěsti a hodně štěstí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.