Je mi 34 let a mám 5 letou dceru.Další dítě jsme už neplánovali, protože Anni byla těžce počaté- tedy vymodlené dítě.Ale asi na mě dolehl věk a nezvratnost tohoto rozhodnutí v pozdějším věku.(nechci mít miminko ve 40 letech)Začali jsme s manželem o možnosti druhého dítěte stále více mluvit.Manžel po druhém dítěti příliš netouží-prý z důvodů finančních(má pravdu, že s jeho příjmem a našimi dluhy by to bylo velice obtížné)a také má strach z možných zdravotních komplikací (komplikovaný porod).Já jsem větší optimista a myslím, že bychom to zvládli.Anni by samozřejmě sourozence chtěla, i když si to asi neumí představit.Ráda bych znala něčí nestranný názor, nebo bych se s někým chtěla poradit, jak by tuto situaci řešil on.Pořád na to musím myslet a dokud se nerozhodnem jestli ano nebo ne nebudu v pohodě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.