Mám skoro šestiměsíčního Adama a sama jsem byla překvapena, když v pěti týdnech přestal spát přes den! Ráno sice spal asi do jedenácti hodin, ale během dne nezabral (pouze když jsme vyjeli ven s kočárkem) - toto období trvalo asi tři týdny. Když potom opět začal přes den pospávat (dopoledne i v podvečer), chodila jsem ho kontrolovat a stále jsem měla obavy, zda není nemocný:-)) Neukládám ho v určitou hodinu - dříve usínal až kolem jedenácté večer (zato ale vydržel spinkat celou noc), poslední měsíc usíná kolem deváté hodiny... Kdybych mohla poslat fotku, sami byste viděli, jak je spokojený...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.