Martino, studii sice nemám, ale vzhledem k tomu, že většina biologicky aktivních molekul nepřežívá vcelku 40°C a při mikrovlném ohřevu dochází lokálně k vibracím molekul (a následně k štěpení vazeb) odpovídajícím výrazně vyšší teplotě, tak je to celkem přímočaré. Takže sice tím nevyrobíš z MM jed, ale ztratí své prospěšné vlastnosti a zbyde z něj jen výživná voda :).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.