Trosku jsem se nad clankem zdesila. Prisla jsem si pro radu a najednou vidim, ze skoro vsechno delam spatne :-(. Pediatricka mi doporucila od 5,5 m zacinat davat nemlecnou davku na obed. Jak pise vetsina holek, tak jsem pouzivala a pouzivam jenom na rozmelneni stravy vidlicku. Vecer daveme bily jogurt (3x tydne). Dam radeji na radu doktorky, ktera ma zkusenosti z praxe. Terezka snasi jogurt dobre. Trosku me ale zarazil nazor nasi lekarky, ze zloutek mam davat do polivky nebo zeleninoveho pyre obden. Mate s tim nekdo zkusenost? Dekuji Niki
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.