Tak to je pěkný nesmysl co tu tvrdíte. Schválně jsem se ještě ptala mé pediatričky (mimochodem jsme s ní velmi spokojení) a ta mi sama potvrdila, že dítě v tomto věku se běžně budí na noční krmení. Možná bych vám věřila pokud by si malá jenom cucla a usnula by, ale ona klidně vypije celé prso a pak teprve usne. Každé dítě může mít jiné důvody proč se v noci budí. U nás to je třeba i proto že malou poměrně hodně trápí bříško (pak si chce třeba i jen cucnout), neustále prdí a pokud jí nechám řvát jak radíte tak si budu připadat jak krkavčí matka. Dítě jsem si nepořídila proto, abych ho pak nechala řvát, když ho něco trápí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.