Zdravím všechny maminky, které mají problémy s kojením. Připojuji se k Markétě, že to s odsávačkou jde. Já začala odsávat kolem 3 měsíce a končila jsem kolem osmého. Mohla jsem ještě pokračovat, ale mám ještě starší dceru a byly taky jiné povinosti, tak jsem laktaci ukončila. Kolem toho třetího měsíce jsem měla problém s nedostatkem mléka, malá začala spávat skoro celou noc a mléka ubývalo, přes den její sání taky nebylo žádné terno a celkově je do teď strašně malý jedlík. Ovšem díky laktační poradkyni a elektrické odsávačce MEDELA Plus to šlo, začátek byl hodně časově náročný, ale když jsem pak rozloučila s kojením a přelívala odsáté mléko do láhve, tak se systém zaběhnul. A finanční náklad na odsávačku byl zanedbatelný s tím kolik jsem ušetřila za Nutrilon. Takže určitě to nevzávat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.