To je mi velmi lito.Ale litost Vam nepomuze.
Prave ted bojuje s touto nemoci strasne moc zen.Osobne jich znam nekolik v tomto veku.Jsou to velke bojovnice.Jsme velke bojovnice!!!Vy jste taky a budete a o tom neni zadna rec!!!!!!:-))
Strach je desna potvora......zazeneme ho, jo????????Vsecko bude dobre.Musi byt, bude a jinak to nejde.
Ta nemoc je jen nemoc.Nemoci jsou od toho, aby se lecily a vylecily.A u Vas stejne jako u me, mych ,,onkokamosek" tomu nebude jinak.FAKT!!!!!!!!!!!
Je tezke neco psat....i ted, uz skoro po roce je to tezke.Pro me i me okoli.Pro me, jako ctenarku clanku nebo vzkazu stejneho, jako je ten Vas.
Ted vim...vim spoustu veci.Prosla jsem tim vsim a moje sila je a byla a bude v detech, rodine!!!
Nema cenu psat nebojte se, nestresujte se, myslete pozitivne.To jiste slysite.To je jasne, to se nemusi rikat.A vim, ze cim vic to lide kolem me rikali, tim me to vic rozcilovalo..........
Ta nemoc, prubeh a lecba ma sve etapy...tema se prochazi az na samy konec.Muzete si 100x rikat to nebo ono, projit se tim musi a ja verim, ze projdete i Vy a na konci cesty reknete:,,Jsem zdrava|!!!"
Ted to bude znit tvrde a asi i hnusne, ale porad si rikejte, ze i kdyby Vam nemoc vzala to, co zenskou dela ZENSKOU-prso, je to jen kus masa, bez ktereho se da zit!!!!!Lepsi zit bez neho, nez nezit vubec!!!A pamatujte, ze plastika umi divy!!!!!!!!!Vse je o case.Vim, jak Vam je.Vim, ze je to krute.Vim to.Ale preboli to.Zivot za to stoji.Deti, rodina, pratele, vse to, co nas tesi, co milujeme a mame rady stoji za to zit treba i bez prsa.Ale zit!!!!!Ja, Vy....nejsme jedine.Je nas tolik...a zase se dokazeme radovat , smat..vse preboli a budeme se jen smat!!
Hmmm......moc na Vas myslim.Bude dobre, verte!!!!!V tomto pripade je to hlavne i CAS a trpelivost co pomaha uzdravovat!!
Hodne sil, drzte se|!!!Uzdravite se!!!!!
Sylva
Předchozí