rodila jsem ve dvou ruznych porodnicich v Praze v Podoli a Na Bulovce. Protoze rodim rychle, v obou pripadech jsem vyjela pri prvnich kontrakcich. V Podoli pri prvnim porodu to vypadalo, ze porodim na chodbe a pokyny nam budou davat mikrofonem, pak ale bylo uz vse na jednicku, byli mili a ochotni, proste super zazitek. Druhy pripad na Bulovce jsem popsala. To byly taky minuty, ktere mohly memu diteti ublizit. Doma bych byvala mela porodni asistentku, ktera by se mnou nic nevyplnovala a nechala by me rodit. Proste jsem to pretahla, protoze jsem disciplinovana a dite jsem pustila az kdyz jsem lezela na stole. Myslim, ze problem toho, ze vam neveri, ze uz doopravdy rodite se da zobecnit. Vsechny me kamaradky, ktere rodily rychle, mely stejnou zkusenost.
Co se tyka urovne porodnic a pristupu, verim ze je spise dobra a ze dost zalezi jestli nemate smulu. Ta doktorka, kterou jsem mela pri druhem porodu byla proste smula. Byla unavena po nocni a chtela jit domu. Kdybych rodila aspon hodinu, uz by me dostala nejaka jina. Ja jsem si spis vycitala, ze i kdyz jsem uvazovala o domacim porodu, zabranila mi v tom ma uzkostnost. Bylo by to proste probehlo lepe.
Předchozí