Já znám hodně maminek, které si nechali epidurál píchnout a nic z toho co jste zde vyjmenovala je nepotkalo. Tak nevím jak často se to stává. Nemá cenu to pitvat. Ať si každý rodí kde chce. Já jsem ráda že porodnice jsou. Nemám s tím extra negativní zkušenost. Ano jistě byly některé věci které se mi nelíbily ale nedělám z toho vědu. Nečekám že když půjdu rodit tak jedu do Hiltnu. Čekám že porodím a já i dítě budeme v pořádku. Od toho tam ti doktoři jsou!! Nechápu proč tady mají někteří pořád nutnost prezentovat že tím že rodí doma opravdu dítě neohrožují a že je to přece lepší přirozenější, atd. Kdyby to tak cítili tak to přece nemusí takhle hájit to se obhájí samo jejich spokojeností.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.