Mila Veroniko,já sama jsem rodila v Praze v Podolí a byla jsem tam moc spokojená.Na všechny zákroky se zeptali, žádné medikamenty - prostě pohoda a krásný zážitek, byť jsem 24hodin nespala.Na oddělení šestinedělí to ale bylo horší,takže jsem také uvažovala o možnosti ambulantního porodu a pak jít domů... Doma bych si rodit netroufla,ale ambulatní porod je pro mne dobrá alternativa. Raději dovezu mimi na další vyšetření, než se nervovat...Ale druhorodičky jsou na tom třeba lépe:-). Pěkný den! Veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.