| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem “alternativně” rodila v Českém Krumlově

Mam pocit, ze presne to same jsem prave popsala ve svem clanku. Zajet do porodnice driv a vsechno vyplnit. A s personalem jsem komunikovala jak jen to slo. Muj clanek nemel byt vyjadrenim nespokojenosti, byla jsem nakonec i docela spokojena. Bajecne jsme si po porodu na porodnim sale pokecali s jednou porodni asistentkou. Stejne stesti ovsem nemela moje spolurodicka, kterou jina PA okrikla, at tolik nerve, ze tam neni sama:( Leccos se dalo domluvit az do okamziku, kdy se narodilo dite, pak se uz veci odehravaly vicemene beze me a to me mrzi, ovsem nerikam, ze to byla nejaka tragedie. Na sestinedeli mi uz nikdo nesdeloval, ze jdou rezat pupik, ze jdou pichat TBC... jestli si to preji, ale ... pichli jsme TBC, rezali jsme dneska pupik. Ja bych doma pupik nechala odpadnout a na TBC bych sla pokud mozno co nejpozdeji. Nechtela jsem se na detskem s nekym dohadovat a nervovat se, tak uz jsem proste nechala veci plynout.
Porod samotny byl hezky, to co prislo po nem uz mene. Nejsem zadna fnukna, ale pobyt v nemocnici byl pro me dost narocny a nechapu, proc bych nemohla dny s cerstve narozenym miminkem travit doma tak, aby o me pecovala moje rodina. Proto jsem take zastankyni ambulantnich porodu a pokud pri mem pristim porodu nebudou jeste fungovat porodni domy nebo se neodvazim porodit doma, doufam, ze najdu odvahu vyhadat si odchod domu hned po porodu. Nikomu neberu to, ze byl v porodnici spokojeny a nikoho nepresvedcuji, at rodi doma, je to kazdeho vec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.