Me zase prijde zvlastni, ze jsi uplne presla moji zkusenost s doktory...me to prijde hrozny, fakt sileny na to ze jim takova spousta lidi veri...kazdy nema takove stesti jako ty, ze by mel zname v nemocnici a zaplatil si doktora...mimochodem, to jsi myslela jak???
klasickou medicinu neodsuzuju, odsuzuju pouze doktory,kteri nejsou profici...od te doby co jsem si od takovych prestala kydat hnuj na hlavu, mam problem najit nekoho opravdu dobreho...no ale to je na jinou diskuzi...
...a k tem porodum, myslim, ze jsi me uplne nepochopila....nikde jsem nepsala, ze bude nejlepsi, kdyz doma budou rodit VSICHNI...ja jsem kupodivu taky nerodila doma...jen se priklanim na stranu tech, ktere jak uz jsem tu psala chteji rodit svobodne...at si kazdy rodi jak chce...KAZDY...rizika ktere prinasi porod doma nejsou tak velke aby kvuli tomu muselo byt tolik povyku, protoze se tu pracuje na uplne jine rovine...i v porodnici je spousta ukonu, ktere maji sva rizika...
a ano myslim si ze to jde prirovnat k jizde autem-kdyz jste v porodnici musite mit stesti na ridice-lekare...to v jake kondici je, jake ma schopnosti a jak moc je dobry neovlivnite...ledaze byste si toho dobreho predem zaplatili...jizda muze byt v pohode, ale muze byt i silena, jenze z rozjeteho se uz vysednout neda...kdyz rodite doma, musite si verit a musite taky vedet jak dobry ridic jste a nesmite precenovat sve sily a schopnosti...jste tu jen vy, tedy kdyz nastanou komplikace,presne vite kdy neco neni v poradku, vice se soustredite na sebe...to si myslim, ze je tak jeste k tomu dobre dodat...
ale to uz jsem se do toho zamotala opravdu vic nez jsem chtela...a uz to zni jako fantasmagorie...tak pardon...
jo a myslim nejhorsi varianta je, kdyz se rozhodnete rodit doma, nastanou komplikace, vyrazite do porodnice a tam si vas vezme do parady nejakej debil...to teda potes...
Předchozí