..treba mi to nekdo vysvetlí. Rodit doma je hazadr - tak s tím souhlasím. Najít porodnici kde se dá porodit ambulantne se rovná zázraku a tak nezbývá nez rodit v nemocnici. Jeste sem to chápu. Ale pokud je matka i díte 100% v porádku tak proc je drzet 4-5 dní (nevím to presne) v porodnici. Aby si odpocinuli - od ceho? A to pojistovny i nemocnice porád brecí, ze nemají peníze a pritom nutí zdravé (byt vycerpanou matku) lidi zustat v nemocnici nekolik dní!!! A to mi rozum nebere. Já vím tvrdí, ze by mohlo nastat to a ono a díte i matka musí být pod dohledem. V urcitém procentu prípadu mají pravdu, ale nevsimla jsem si ze by jinde v Evrope nebo po svete umíralo tolik detí a pritom se ambulantne a nebo s odchodem domu po pár hodinách rodí vsude. A konec koncu stát se to nebo ono muze komukoliv a kdykoliv. Znamená to, ze tehotné budou 9 mesícu zavrené v nemocnici, protoze se muze neco stát? A co ti chudáci v poradníkách na transplantance? Zavreme je taky do nemocnic, protoze se muze neco stát? A co treba rakovina a následná chemoterapie? Nebylo by lepsí zrusit soukromé bydlení a rovnou stavet jenom nemocnice ala bytové jednotky kde by jsme vsichni bydleli a platili nájem, vodu, elktriku atd. a pritom mely u sebe 24-ti hodinový lékarský servis pro prípad, ze BY SE NEKOMU NEKDY NECO MOHLO STÀT?????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.