Ambulantni porod jsem absolvovala v Nemecku.. Po porodu jsem byla "predana" do pece moji PA. Dcerka po porodu zkontrolovana pediatrem v nemocnici a po dvou hodinach jsme jeli vsichni domu.. PA dorazila dalsi den se na nas podivat, chodila takhle asi 10dni (kontrolovala moje siti, dcerky pupik, odebrala krev z paticky u holky, zvazila malou...mrkla na kojeni..popovidala).
Na detskou doktorku mam telefon. JInak holku videla detska asi ve 2tydnech..
Detska lekarka by tezko spala s onou rodickou v posteli, ze:-/, delat z rodicu vola, ktery nedokaze zvednout telefon a v pripade nutnosti zavolat detske lekarce (ona snad na dovolene nemela mobil?) nebo jakekoliv jine lekarce, ci sve dule...nebo se rovnou sebrat a zajet do nemocnice - to fakt nechapu:-((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.