Právě... před 14 lety... od té doby se mnohé změnilo, včetně smýšlení maminek... prostě jsme se i v požadavcích posunuly jinam... a ty požadavky nejsou zcestné a vedla k nim dlouhá cesta poznání a mají svoje velmi podstatné důvody... kdo si tou cestou poznání neprošel, ten nepochopí... to já jen tak pro zamyšlení...
moje mamka si taky nijak nestěžovala na porodnici (rodila v leže na zádech, nesměla se pomalu hnout, v pokoji s ní při největších bolestech byla jen uklizečka, která tam myla podlahu, nás s bráchou viděla během těch pár dní minimálně) - prostě tenkrát si nikdo na nic nestěžoval a bral věci tak jak jim kdo řekl... jsem ráda, že se dnes můžu rozhodovat také na základě vlastního uvážení...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.