Také souhlasím s oběma možnostmi ale já neměla nikoho kdo by se o nás po porodu doma postaral tak jsem byla ráda že jsem v porodnici mohla zůstat i když se mi tam vůbec nelíbilo nebylo mi dobře (mám crohnovu chorobu ) a kdyby něco bylo malýmu a já bych s ním byla doma nevěděla co se děje asi bych si hodně vyčítala kdyby se mu něco stalo a byl by nemocný že je to má vina a chtěla jsem mermomocí domů ale každý má právo přece ho násilím v té porodnici držet nemůžou? nebo jo? Myslela jsem že je naše volba v této zemi svobodnější
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.