Se zájmem jsem si precetla clánecek i vsechny komentáre. Jsem maminka trí detí a vím, jak jsem zoufale hledala porodnici, kde bych mohla rodit podle svého přání. Proto mě napadlo dát dohormady clánecek o tom, kde a jak porody vypadaji. Nechci ale nejaké nudné statistiky, chtela bych opravdové, reálné názory maminek. Pokud chcete pomoci ostatním tehulkám, aby to s vyberem nemely tak tezké, napiste mi, prosím, své zkusenosti a názory. Kazdá i spatná zkusenost je dobrá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.