Ale pokud dite a matka jsou lekarem shledani zdravi [coz v tomto pripade tak je] tak lekar NEMA PRAVO ji omezovat pokud matka chce NA VLASTNI ODPOVEDNOST jit domu. musim rici ze chovani teto nemocnice i socialnich pracovnic me opravdu nadzvihlo. sama jsem socialni pracovnice a z praxe vim, jak lehce se da jednostranne zduvodnit zadost o predbezne opatreni. tento pripad mi opet jen potvrdil jakou moc maji v cechach zdravotnici a jak "zavisli"jsou rodice. jsem rada, ze jsem mohla rodit v zahranici a doma coz bylo zdravotniky povazovano za samozrejmost. doufam, ze rodice najdou silu k dalsim pravnim krokum, nebot jsou opravdu v pravu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.