Naprosto souhlasím. V porodnici jsem byla vynervovaná, klid veškerý žádný, kdybych se nestyděla, brečela bych celý dny, jak moc jsem chtěla domů...
Shodou okolností jsem prvního syna rodila v Hořovicích, byla jsem z jejich přístupu tenkrát nadšená. Sice jsem chtěla domů, ale vysvětlili mi co a jak a proč a holt jsem to kousla a vydržela. Druhou dcerku jsem rodila u Apolináře a hrůza naprostá. Fabrika na děti. Matka je nesvéprávný tvor, kterému je třeba se pokud možno vyhnout. Holku mi po porodu v inkubátoru přehřáli,(mimochodem porodní váha 3,98 kg, tak na co proboha inkubátor?????), museli ji ochlazovat, na pokoji místo nebylo, zůstala jsem na porodním sále ještě 12 hodin, tudíž jsem holčičku u sebe neměla v těch prvních a nejdůležitějších chvílích, tím pádem jsem měla zpočátku problém s kojením, upravilo se to až doma.... Před 6 lety v Hořovicích jsem měla syna již po 9 hodinách po porodu a už u mne zůstal - to bylo faaakt super. A v Praze? Škoda mluvit. Paradox je, že kamarádka rodila 2 měsíce po nás, na jiném oddělení a byla úplně v klidu... HOLT JE TO VŠECHNO JEN A JEN O LIDECH.....
Předchozí