| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak můj manžel (ne)prožíval těhotenství

Nevidím to stejně jako vy.
Dokud jsem oba z manželem pracovali, vyžadovala jsem , aby se stejným způsobem staral o chod domácnosti jako já. Nyní čekáme potomka cca 20 dnů a od první chvíle co jsem zůstala doma jsem ho odprostila od domácích pracích. Pracoval jinak - připravoval náš byt na příchod miminka a to mi bohatě stačilo. Až se vrátíme z porodnice zapojím ho do péče o miminko, ale né proto aby pomohl mě, ale aby se o něj uměl postarat, kdyby se se mnou cokoliv stalo.
Jinak nám to od počátku naprosto klapalo, vím, že neumeje koupelnu a záchod, tak to dělám já. Já nevynáším odpadky a tříděný odpad. Střídali jsme se ve vaření. Dali si pravidla a klape to. Je to o komunikaci. Doté doby než jsem otěhotněla jsem jezdila po nákupech sama a taktéž si je vynosila do 4 patra bez výtahu. Když bylo potřeba utáhnou kliku a manžel byl v práci, tak jsem jí utáhla. Můj manžel není despota a když není utřený stůl tak prostě není.
K těhotenství - manžel není typ, který o svých pocitech mluví. Vím to a respektuji, znám jeho nonverbální komunikaci a vím, kdy je štasný a spokojený. O svých pocitech jsem tedy mluvila já a on pozorně naslouchal. Výbavičku jsem pořizovala já a vlasně mi to vůbec nevadilo. Pro našeho syna udělal krásný přebalovací pult a mě to stačilo. Když jsem chtěla, aby viděl jakýho máme fotbalistu, tak to stejně bylo zbytečné, protože naše miminko jako naschvál přestalo kopat. Do ničeho jsem ho netlačila. Přesto nikdy nezapomenu, jak byl dojatý, když viděl malého na ultrazvuku. Samozřejmě to nepřiznal, ale slzy v očích jsem viděla.
P.S. neměnila bych.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.